duminică, 13 februarie 2011

I truly, madly, deeply hate Valentine’s Day!


I really do! Nu îmi intră în cap de ce tre’ să îţi însuşeşti anumite chestii care nu-ţi aparţin şi să faci un tărăboi din asta. Valentine’s Day este o sărbătoare americană, aşa cum şi noi avem Dragobetele, asta în caz că în stupiditatea voastră nu v-aţi dat încă seama. Nu că aş fi eu o mare tradiţionalistă, dar tot mai zace undeva adânc în mine acea doză de respect pentru lucrurile autentic româneşti, pe care mulţi dintre voi v-aţi căcat de mult. Şi e minunat să vezi toată spuma piţiponcelii şi a cocălărimii în căutarea cadoului perfect, o inimă mare, cu nelipsitul “ eşti viaţa mea, pulică” şi dacă e roz şi cu sclipici cu atât mai bine. De ce ar avea cineva nevoie de o anumită  zi pentru a fi în stare să-şi manifeste sentimentele, să facă nişte cadouri absolut stupide şi penibile, să vadă filmul cel mai siropos cu putinţă, de o zi care nici măcar nu există intr-adevăr ? Chestia asta nu o să o înţeleg în veci amin. Valentine’s Day este un marketing de plastic, iar oamenii incredibil de proşti nu fac altceva decât să umple buzunarele comercianţilor. Şi nu, nu sunt o frustrată fără iubit, depresivă că işi va petrece această zi absolut minunată singură, chiar nu. Îmi este absolut indiferent dacă o petrec singură sau cu cineva, ( cu condiţia ca acel cineva să vină fix cu mâna în buzunar, fără inimi gigant, ursuleţi şi alte penibiloşenii,) sau mai mulţi cineva. Este o zi ca toate zilele si doar oamenii iremediabil de cretini îi pot da o semnificaţie care le întrece gradul de cretinoizare. Pentru mine, Valentine’s Day is a big shit.

3 comentarii:

  1. Ai oarecare dreptate in ceea ce zici..E o idiotenie, dar asta nu inseamna ca cei care "cred" sau sarbatoresc ziua asa sunt neaparat idioti/cretini sau mai stiu eu cum..Majoritatea sarbatoresc ambele zile nu in semn de pastrare a sarbatorii..sau cum vrei sa-i zici..ci pur si simplu romanului ii place sa petreaca..Si ce scuza mai buna sa gaseasca decat o alta sarbatoare..cum am imprumutat si halloweenul..nu credem in noaptea spirite sau mai stiu eu ce..e doar o alta zi in care putem sa petrecem "motivat"

    RăspundețiȘtergere
  2. Din moment ce sărbătoresc o asemenea zi şi mai ales într-un mod atât de penibil, sunt. şi scuza cu "românului îi place să petreacă" pe mine nu mă convinge. şi nu cred că de Valentine's Day sau de Dragobete încing un grătar, se îndoapă ca nişte porci şi cad laţi de la câte beri au turnat în ei, asta se întamplă de 1 Mai, de ziua lu' nea Mărin sau mai ştiu eu în ce alte zile( asta înţeleg eu prin "românului îi place să petreacă). de zilele emoţionante ca ceapa reuşesc doar să enerveze prin gesturi absolut jalnice şi penibile.

    RăspundețiȘtergere